Ring til os:Aases Byg v/Stanislaw Szary


Om os

​Aases Byg har eksisteret siden juni 2010.


Firmaet er en enkeltmandsvirksomhed, som ansætter folk afhængigt at hvilket arbejde vi får. Vi synes ikke, at nogen opgave er for stor eller lille, dog har vi en mindstepris på 2500 kr. Indehaveren har 20 års erfaring inden for branchen, og har beskæftiget sig med mange forskellige typer opgaver gennem årene, hvilket har givet det nødvendige erfaringsgrundlag til at udføre selv vanskelige og udfordrende opgaver.

Målet er at firmaet leverer et stykke kvalitetsarbejde, som både du og firmaet kan være stolte af i mange år fremover! Vi arbejder selvfølgelig til konkurrencedygtige priser.

Når vi afgiver tilbud er det bindende for begge parter, og vi skriver selvfølgelig kontrakt, hvoraf det fremgår, hvilket arbejde der skal udføres, hvor arbejdet skal udføres, til hvilken pris og inden for hvilken tidsramme vi arbejder. Skal arbejdet tilpasses undervejs - hvad det ofte skal - ændres kontrakten, således at begge parter kender indholdet, og vi undgår overraskelser undervejs, eller efter at arbejdet er udført.

​Der faktureres successivt ugentligt, således at der ikke først faktureres efter endt arbejde. Vi bestræber os på at undgå tvister (det burde kontrakten og god kommunikation undervejs forhindre), for det er så kedeligt, at man ikke for afstemt forventningerne inden man kaster sig over arbejdet - det gælder for begge parter - arbejdsgiver og arbejdstager. 

Se vores standardkontrakt her. Kontrakten tilpasse selvfølgelig fra gang til gang, men dette er udgangspunktet.


Vi køber vores materialer flere forskellige steder. Det meste indkøbes i Bauhaus, men mere specielle ting bestilles gennem STARK, da Bauhaus - trods deres store udvalg - dog har sine begrænsninger. Udfører vi malerarbejde købes udelukkende maling fra Flügger. Vores øvrige samarbejdspartnere kan ses under "Links"

Se billeder af udført arbejde under Vi udfører.

Vi arbejder sammen med følgende firmaer:

  1. ​Har vi brug for en elektriker: Elektrikeren
  2. Har vi behov for at leje forskellige maskiner benytter vi os af Lohke for de større maskiner og for de mindre af Bauhaus.
  3. Skal vi bruge grus, sand m.v. bestiller vi det som oftest hos NCC i Avedøre via vognmand Morten Larsen


FIRMA

​Aases Byg v/Stanislaw Szary

CVR:

ADRESSE

KONTAKT

​Tlf.:

E-mail: ellerCreated and hosted by DanaWeb A/S