Pudsning af facade

 

Er det gamle puds blevet grimt, eller trænger murstenene bare til et andet look? Så kan man pudse det op enten så murstenene ses eller så de ikke ses. Men puds har det med at revne, når huset sætter sig, men det gør vores puds ikke.

Dette puds består af små bitte sten iblandet lim, således at det klæber fantastisk godt. Det bruges både ude og indendørs. Typisk i rum, hvor man gerne vil undgå, at væggen og/eller hjørner får skader - især i entreen og i bryggerset, hvor man ofte rammer med tasker og andre ting man transporterer gennem rummene. Udenfor på hele huset eller på soklen, så er du fri for gammelt cement, der revner og falder af.

Puset findes i flere forskellige farver og stenene i flere forskellige størrelser. I billederne herunder ses forskellige farver og størrelser. Ønsker man en anden farve, kan fabrikken i Tyskland producere efter ønske - dog er der et minimum på mængden. Dette puds kan males med almindelig murmaling.
,        
Vi har støbt vindueskarme på et hotel i København af dette puds - det er hårdført og svært at ødelægge. Privat har vi det på hjørnerne indenfor, hvor der er risiko for skader samt omkring dørene og vindueslysningerne.

Aases Byg
© All rights reserved
CVR: 3292 6649