Boligrenovering


Boligen - renovering ..... men til hvad? I hvilken rækkefølge? Hvornår?

Det er en stor beslutning, for det skal jo helst være det rigtige. Spørgsmålene er mange. Som regel har man en idé om, hvad det er man ønsker sig. En god idé er, at når man ser noget man kan lide, så ta' et billede. Gem det sammen med alle de andre idéer, tænk over det og bestem dig. Tal eventuelt med en arkitekt og få lavet nogle tegninger - det koster, men de har tit nogle gode idéer til svært udnyttelige hjørner i huset. Kig på husene i nabolaget, kig på typehusene - man kan altid stjæle en ide og rette den til, så det passer til ens eget hus og pengepung.

Man kan selvfølgelig også præsentere sine idéer for et firma som os - vi har set mange huse, og har også idéer, som ikke koster noget, og er vant til at tilpasse idéer til det aktuelle hus og finde på alternativer eller noget, der ligner. Jo mere man får talt sine idéer og drømme igennem med andre, jo nemmere tager de form, og jo nemmere er de at realisere fordi man så ved, hvad det er man ønsker.

Ring eller mail og spørg, og kan vi se på det sammen. Vi har mange planer (tegnede plantegninger), billeder, idéer - så prøv os! Hellere en gang for meget end en gang for lidt. Det koster for mange penge til, at man ønsker at lave det om igen.

 

Aases Byg
© All rights reserved
CVR: 3292 6649